За нас |Атракции |Технически данни |Цени |Контакти |
EN | BG

За нас

Фирма Регата98 ООД  е създадена през 1998г.

С централен офис в гр. Варна и с.Осеново, понастоящем е една от главните фирми предлагащи организиране на екстриймни атракциони и “тийм билдинги” на туристическия пазар.

Търговският отдел на фирмата датира от 1998г. като основна дейност е търговия, отдаване под наем и подържане на четириколесни мотоциклети, мотори, скутери и яхти.

През 2002г. “РЕГАТА 98” излезе на туристическия пазар с една атракция с висококачествени, високопроходими машини ATV, управлявани в труднопроходима горска местност от самите участници.

Основните мероприятия на фирмата се организират с “ Quadbikes”, кaто включват управлението им, по разнообразни терени и местности за различни периоди от време.

При организиране на “тийм билдинг”- фирмени мероприятия се съобразяваме с желанията на възложителите и включваме разнообразни услуги, като кетеринг, барбекю, ексремно управление на машини 4х4, управление на офроуд джип от участниците, пентбол, Lazertag, стрелба с лък, стрелба с пушка, стрелба с пистолет, яхтен туризъм, както и много логически и забавни игри.

Ние имаме една единствена цел – да доставим много забавление и приятни мигове от началото до края на всички наши клиенти !

В нашата работа имаме самочуствието да кажем, че предлагаме атракция без злополуки и рекламации. Добрите отзиви на нашите клиенти ни носи самочуствие и удовлетворение за добре свършена работа.

Днес фирмата продължава своята дейност, като има сключени договори за организиране на атракции и спортни мероприятия на туристи, клиенти и служители с компании като:

Елит Тур ООД

МТС Инкоминг ООД

Туи България ООД

АутДор Активити ООД

Яхт Офис ООД

Травел Плюс ЕООД

Балкан Холидей ООД

Пилар Студио ООД